Vélemények

Partner1

Csak velem foglalkozik és nagyon tud lelkesíteni, nagyon profi személyi edző, csak azt sajnálom, hogy nem régebben ismertem meg és nem hamarabb kezdtem hozzá járni! Köszönöm Dávid!

Károly
Partner1

Végtelen profizmus az edzés és táplálkozás terén, elkötelezettség az ügyfelek iránt és inspiráció!

Tamás
Partner1

Több èv tapasztalat után tudom azt mondani, hogy Dávid nagyon felkèszült, maximálisan odafordítja a figyelmèt az edzèsre, illetve arra, aki nála edz, hatalmas szakèrtelemmel rendelkezik, folyamatosan motivál, mindemellett pedig a szemèlyisège is kellemes, szórakoztató. A szó, ami a legjobban jellemzi: vèrprofi.

Cintia
Partner1

Amikor a covid miatt bezártak az edzőtermek, kicsit tanácstalan voltam hogyan is végezhetném el azokat a gyakorlatokat, amiket az edzőtermi gépek nagyban megkönnyítettek. Örültem mikor adódott a lehetőség privát személyi edzésre. Ahol minden eszköz adott volt a megfelelő testmozgás, izomformálásra. Így a karácsonyi "lazulás" után újra elkezdődhetett az edzés.

Kriszto
Partner1

Nagyon örültem, amikor bezártak a termek és volt lehetőség privát személyi edzés keretein belül folytatni a munkát és az addigi látványos fejlődésem nem veszett el.

Tünde

Kapcsolat

Márton Dávid

Instagram : martondavid_92

Email: martondavid.edzo@gmail.com

Telefon: 06309513129

Facebook: Márton Dávid személyi edző

Budapest, Kecskemét


Márton Dávid
Írj nekem!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!